Vårt Verktyg

Låt oss få presentera vårt publiceringsverktyg Office WEB-Online
Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett koncept som vi särskilt har tagit fram för dig som enkelt vill kunna ha kontroll och uppdatera din hemsida själv utan några tidigare programmeringskunskaper.

Med publiceringsverktyget Office WEB-Online går du själv in och gör dina ändringar precis lika enkelt som i ett Worddokument. Genom  en "Drag-and-drop" funktion så bygger du enkelt upp ett snyggt innehåll. Du ser hela tiden på skärmen hur hemsidan kommer att se ut och i samma ögonblick som du trycker på sparaknappen finns ändringarna på din hemsida. Enklare kan det inte bli!

Vill du ha en demo av publiceringsverktyget kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

 

 

Ett axplock vad Office WEB-Online kan erbjuda dig

APPLIKATIONSTJÄNSTER

Bildspel
Visa dina bilder,  produkter eller projekt i ett bildspel.
Showroom/Bildgalleri
Använd denna funktion för att visa upp era produkter, utförda arbeten m.m. Bilderna visas som klickbara "tumnaglar" (små bilder), som visas i större format när man klickar på dem. 
Dokumenthantering
Här laddar ni upp och sparar de filer ni vill använda på hemsidan, till exempel PDF-filer, Worddokument samt mediafiler såsom mp3- och WMI-filer.
Webbshop (inkl. 20 inlagda produkter/artiklar)
Låt din hemsida blir din bästa säljare och öka dina inkomster. Med en webbshop finns du tillgängligt dygnet runt där dina kunder direkt kan köpa dina produkter eller tjänster.
Nyhetsbrev via e-post
Era kunder kan via er hemsida registrera sin epostadress för att få nyhetsbrev. De hamnar i ert administrationssystem där ni enkelt kan skapa ett nyhetsbrev och skicka ut till era kunder - detta är både enkelt och kostnadseffektivt.
Tidstyrd nyhetsarkivering
Du kan själv bestämma när din hemsida ska uppdatera nyheter. De kan till exempel vara varje måndag där dina kunder kan läsa om dina erbjudanden för veckan.
Flerspråklig hemsida (exkl. översättning)
Du kan som tillval välja om du vill ha flerspråklig hemsida för dina kunder. Detta är en väldigt bra lösning om du vill att din hemsida ska kunna nå ut till fler kunder.

Kontakta oss, formulär
Här kan besökarna fylla i ett formulär som skickas per e-post till den valda e-postadressen. Ert företags kontaktuppgifter läggs in på sidan, liksom en klickbar karta eller vägbeskrivning som visar var ni finns. 
Bokningssystem
Låt din hemsida ta emot dina bokningar dygnet runt.
Medlemssidor (exkl. innehåll)
Med medlemssidor kan du dela med dig internkommunikation som bara dina medlemmar eller anställda har tillgång till.
Lunchmeny/Dagens rätt
Perfekt för dig som driver en restaurang eller café. Här kan du enkelt fylla i dagens rätt/lunchmeny i flera veckor i förväg. Applikationen uppdaterar automatiskt dagens dag och datum till din hemsida.
Gästbok
Ibland kan det vara roligt med att ha en gästbok där dina kunder kan skriva inlägg. Både uppskattat för dig och för dina kunder.
Forum
Har du medlemssidor kan dina kunder/medlemmar logga in och kommunicera med varandra i olika forum. Fungerar som privata "onlinerum".
Omröstningsfunktion/Webbfråga
Låt dina kunder rösta på någon valfri aktuell fråga som du bestämmer med olika svarsalternativ. Ett mycket populärt sätt att få besökarna vilja komma tillbaka.

 

 

WEBBDESIGN


Utökad design
Utöver den design som ingår i basutbudet i paketen har ni möjlighet att köpa till ytterligare design av hemsidan till exempel flashgrafik. Detta kan göras direkt eller i ett senare läge.
Textarbete/Copywriter
Ibland kan det vara svårt att få till en riktig bra text, men med hjälp av en copywriter kan du få en tilltalande text som gör din kommunikation enklare.
Fotografering
Vill du ha proffsiga och personliga fotografier för din verksamhet, kan vi erbjuda fotografering där du även får retuscherade bilder på en skiva.
Utbildning (exkl. resekostnader)
För att komma igång med att använda publiceringsverktyget har ni tillgång till videoinstruktionsfilmer som hjälper er steg för steg, när ni har fått inloggningsuppgifterna. En mer djupgående utbildning i publiceringsverktyget är ett tillval som kan beställas direkt eller i senare läge.

 

 

ÖVRIGT


E-postadresser
E-postadresser i Hosted Exchange i Outlook. Välj valfritt vad du vill ha för mailnamn. Exempel: förnamn.efternamn@domänadress.se
Bilder/Fotografier
Vi har tillgång till en bildbank med professionella bilder som vi kan använda om du saknar bra bildmaterial.
Grundläggande support
I samtliga paket ingår grundläggande support om publiceringsverktyget. Det vill säga, vill ni ha support om verktyget hjälper vi er via telefon och e-post att guida er. Det finns även enkla videoinstruktioner och manualer när ni har loggat in i administrationen.

LAN Konsult AB

Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik

Telefon. 0660-985 55
Epost: info@lankonsult.se

Telefontider

Måndag-Fredag: 8.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Dag före helgdag: 8.00-13.00

Följ oss på Facebook!