Webbhotell

Webbhotell brukar tendera att ha en uppsjö av olika paket med varierande storlek på lagringsutrymmen m.m.

För att förenkla för alla inblandade erbjuder vi enbart ett paket men med möjlighet att köpa mer utrymme och tilläggstjänster allt efter era behov. 

En grundförutsättning för att nyttja LAN Konsult AB webbhotelltjänst är att abonnenten har ett eget domännamn, exempelvis www.forteagsnamn.com. Vi hjälper gärna till med registrering eller flytt av ditt domännamn.

Domännamnsregistrering är en kostnad utöver själva webbabonnemanget och varierar beroende på vilken typ av domännamn, t ex .se, .com, .nu du väljer samt vilken bindningstid du önskar.


Stöd för ASP m.m.
Webbhotellet använder Microsoft IIS-server vilket bland annat möjliggör att du kan använda sidor skriva i .NET. Accessdatabasfiler kan du använda fritt. Behöver du en kraftfullare databas kan vi erbjuda MS SQL eller MySQL, dessa definieras som tilläggstjänster och ingår därmed inte i grundhyran för webhotellet.  Även stöd för PHP för publicering av  wordpress eller Joomla.


FTP acess
För att hantera din webbplats får du ett ftp-konto. Detta gör att du på ett enkelt sätt kommer åt dina filer på webbhotellet.


Office WEB-Online
Om du vill flytta din hemsida till/skapa en ny hemsida i vårt webbaserade publiceringsverktyg Office WEB-Online, så hjälper vi dej!

För mer information kontakta gärna oss»

LAN Konsult AB

Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik

Telefon. 0660-985 55
Epost: info@lankonsult.se

Telefontider

Måndag-Fredag: 8.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Dag före helgdag: 8.00-13.00

Följ oss på Facebook!