Vi på LAN Konsult / Office i Övik strävar efter att skapa en effektiv och säker Kontors- &  IT-miljö för våra kunder! Våra kunders lönsamhet är alltid vårt fokus!


Affärssystem

Visma Business är flexibelt system som är enkelt att anpassa efter företagets utveckling och föränderliga behov.

Funktions IT

En centraliserad & automatisk hantering av er IT-miljö där allt ingår: hosting,hårdvara, drift, underhåll, backup & support.

Dokumentlösningar

Skrivare, utskrifter, duplex, färgutskrifter med högsta kvalitet, nätverkslösningar, behörighetskontroll, pappersformat etc.

Webblösningar

Vi skapar en personlig hemsida till ditt företag efter dina önskemål i vårt webbaserade publiceringsverktyg Office WEB-Online.


 


OM LAN KONSULT

I huvudsak jobbar vi med systemintegration och applikationsutveckling vilket innebär att vi servar och utvecklar våra kunders PC-nät. Vi utvecklar även applikationer direkt anpassade verksamhet. Vår målsättning är att alltid ligga i framkant vad gäller IT-lösningar, samt att alltid se till kundens specifika behov i första hand. Detta har lett till långvariga och goda relationer med våra kunder. 

För att kunna erbjuda hårdvara och programvara har vi samarbete med ett flertal leverantörer: HP, Microsoft, Fujitsu-Siemens, IBM, Lenovo, Dell, Symantec, WatchGuard och Cisco. Vi genomgår kontinuerlig utbildning och är HP Preferred Partner, Stako/Verva auktoriserade för HP, Fujitsu-Siemens, Dell, Lenovo och VISMA affärssystem.

Våra fyra främsta affärsområden är: 

 

IT-tjänster, 

Affärssystem, 

Dokumentlösningar 

Webblösningar. 

 

Välkommen in och prata IT-Lösningar!

Ni hittar oss på Arken på Strandgatan 21

i Örnsköldsvik! 

Support

Telefon: 0660-985 55 (0771-18 39 00)

Mån-Fre: 08:00-12:00, 13:00-17:00

Dag före helgdag: 08:00-13:00 


Eller fyll i ditt supportärende i vårt formulär direkt på hemsidan för snabbast behandling,

Det hittar du här.


Driftinformation

Mer info >>