Hemsidor

Vi skapar en personlig hemsida till ditt företag efter dina önskemål i vårt webbaserade publiceringsverktyg Office WEB-Online.

Du behöver aldrig betala för onödiga funktioner som du inte använder.

Har du redan en befintilig hemsida hjälper vi dig att flytta över allt innehåll till vårt publiceringsverktyg och självklart kan du få en likvärdig design och självklart gör vi din hemsida mobilanpassad!

Med vårt Office WEB-Online kan du själv enkelt hålla sidan uppdaterad med aktuell information var du än befinner dig.

Väljer du oss får du alltid det förmånligaste priset. Jämför oss gärna med andra IT-företag.

 

REFERENSER


 

Office Webbonline


Låt oss få presentera vårt publiceringsverktyg Office WEB-Online Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett koncept som vi särskilt har tagit fram för dig som enkelt vill kunna ha kontroll och uppdatera din hemsida själv utan några tidigare programmeringskunskaper.


Med publiceringsverktyget Office WEB-Online går du själv in och gör dina ändringar precis lika enkelt som i ett Worddokument. Genom en "Drag-and-drop" funktion så bygger du enkelt upp ett snyggt innehåll. Du ser hela tiden på skärmen hur hemsidan kommer att se ut och i samma ögonblick som du trycker på sparaknappen finns ändringarna på din hemsida.


Enklare kan det inte bli! Vill du ha en demo av publiceringsverktyget kontakta oss gärna så hjälper vi dig.


Webbhotell


Webbhotell brukar tendera att ha en uppsjö av olika paket med varierande storlek på lagringsutrymmen m.m. För att förenkla för alla inblandade erbjuder vi enbart ett paket men med möjlighet att köpa mer utrymme och tilläggstjänster allt efter era behov.


LÄS MER